МЕНЮ
Вашата количка

Матова боя - OPAL

Матова боя - OPAL

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Алкидна матова боя за метал предназначена за декорация и боядиване на метални огради и други повърхности. Изключително подходящ за обработване на изделия и елементи от ковано желязо - парапети, решетки, огради, врати, портали, градинска мебел, шатри, пейки, столове. Може да се използва като междинен слой при завършване с гланцово покритие.  Матовата боя може да бъде нанесена и върхи дървени повърхности и зидария в интериор и екстериор.


Основни характеристики:
- изключително бързо съхнене
- отлична покривност
- красив и нежен външен вид
- устойчива на вода, атмосферни и химични фактори
- оптимална защита
- UV устойчивост
- добро изравняване и твърдост на завършващия слой


Технически данни:
- Цвят: черен (бял, сив, кафяв, жълт и зелен по заявка)
- Блясък: матов
- Разход: До 15 кв.м / л / слой
- Време за съхнене: 1 час и 30 мин, при 23 ± 2 ° C
- Приложение: четка, валяк или въздушно пръскане
- Разреждане: с разредител D551
- Опаковка: 0,750 мл

12.63 лв.
цена без ДДС: 10.53 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Kober
  • Код: 025359
Преглеждания: 4355

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.