МЕНЮ
Вашата количка

Байц

Байц

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Цветните байцоне създават една нова възможност за оцветяване на дървото без ограничение на цвета, постигане на ярки цветове и най-важното - естествената шарка остава чиста и видима. Прилагането му е лесно, бързо и не изисква специални умения или инструменти. Предназначен и за оцветяване на всички видове сурова не обработена дървесина - дъски, греди, фурнир, готови мебели и др. Опаковка - 75 мл.


Начин на полагане: 
- Почистете дървесината от прах и мазни петна. Желателно е леко да зашкурите.
- Нанесете байца с гъба или четка без наслагване. Суровото дърво веднага попива байца.
- След добро нанасяне изчакайте 2-3 минути и избършете излишния байц със сух парцал.
- Оставете байца да изсъхне. При стайна температура са необходими 2-3 часа.
- С плоска шкурка от номер 100 нагоре започнете шкурене на дървото. Байца започва да пада на фин цветен прах, като започват за се открояват светлите шарки на дървото. Може да се шкури с виброшлайф без проблеми но внимавайте по ръбовете. Вие решавате кога да спрете. за да добиете по-реална представа за получената окраска забърсвайте с влажна кърпа.
- Лакирайте с лак за дърво колкото слоя прецените. При лакирането цветовете стават много по-интензивни и ярки.

2.45 лв.
цена без ДДС: 2.04 лв.
Преглеждания: 7220

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.