МЕНЮ
Вашата количка

Дървесна пулпа за орнаменти - EL GRECO

Дървесна пулпа за орнаменти - EL GRECO

Дървесна пулпа за изработка на твърди елементи за декорация, с помощта на молд. Позволява отпечатване на различни форми, които при нагряване с горещ въздух стават гъвкави и може да приемат формата на предмета, върху който ще се залепят.


Характеристики:
- Разфасовка: 1 кг.
- Цвят: дървесен
- Време за съхнене: 3 часа 


Начин на употреба:

Разрежда се с ацетон докъто се получи лепкава консистенция, след което се поставя в молда. Съхне за около 3 часа, в зависимост от дебелината на орнамента. След пълното си изсъхнане орнамента става твърд. Орнамента може да се нагрее, за да се огъне и да прилепне по извивките на неравни повърхности. Орнаментите от дървесна пулпа могат да се оцветяват с различни техники и материали. Препоръчва се съхраняване в метална кутия и плътно затворена!

26.25 лв.
цена без ДДС: 21.88 лв.
  • Наличност: Предстоящо зареждане
  • EL GRECO
  • Код: 065231
Преглеждания: 264

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.