МЕНЮ
Вашата количка

Фин прах - цимент - EL GRECO

Фин прах - цимент - EL GRECO

Прах за леене на бетон за създаване на модерни декорации, бижута, вази, свещници, купи, саксии и др. Подходящ за отливане във форми от латекс, пластмаса и др. Може да се оцвети по време на леене с пигментни прахове или пасти.


Характеристики:
- Разфасовка: 1кг.
- Цвят: св. сив
- Съотношение на смесване: 1:1 (една част вода към една част прах)
- Време за съхнене: 1 ден
- Може да се шлайфа, боядисва и лакира

11.98 лв.
цена без ДДС: 9.98 лв.
  • Наличност: В наличност
  • EL GRECO
  • Код: 065271
Преглеждания: 312
Промо пакет - Силикон за молдове и цимент за отливки

Пакетна цена: 69.24 лв. 72.88 лв.

Спестявате: 3.64 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.