МЕНЮ
Вашата количка

Грунд за тебеширена боя - Gesso

Грунд за тебеширена боя - Gesso

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Бял грунд за подготовка на порести повърхности. Използва се за намаляване на тяхната абсорбция, изглаждане и осигуряване на крайна хомогенност на цвета. Обикновено е достатъчен един слой. Ако искате по-гладка повърхност, шлайфайте я, след като всеки слой е напълно сух. На много лъскави повърхности се препоръчва шлайфане преди нанасяне на грунда.

Подходящ за всички повърхности, с отлична адхезия, отлична здравина. Изсъхва бързо и може да се боядисва с акрилни бои MaxiDecor. Изключително подходящ за нанасяне преди тебеширена боя. Възможност за оцветяване. 

Боята е с бял цвят. Ако желаете да я оцветим, разгледайте нашия каталог. След като изберете цвят, напишете номера му в коментара към поръчката. Оцветяването се заплаща допълнително!
Бихме искали да Ви информираме, че е възмоно лека разлика в нюансите на цветовете, в зависимост от монитора.


Класификация:
- Продукт на водна основа
- За интериорна и екстериорна употреба
- Цветова гама: бял

Начин на употреба: Нанася се с четка, гъба или валяк съобразено със съответната повърхност.

Разреждане: Ако желаете, разредете с дейонизирана вода. Готов за употреба.

Разход:  8 кв.м./л

Опаковка:
750 мл.


26.75 лв.
цена без ДДС: 22.29 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Maxi Decor
  • Код: 044427
Преглеждания: 4162
Промо пакет - Тебеширена боя

Пакетна цена: 69.42 лв. 73.07 лв.

Спестявате: 3.65 лв.

Опции

Тебеширена боя - CHALKY

Тебеширена боя - CHALKY

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.