МЕНЮ
Вашата количка

Грунд за тебеширена боя

Грунд за тебеширена боя

Акрилен грунд на водна основа с консистенцията на паста, подходящ за подготовка на всяка пореста повърхност за по нататъшна декорация.Помага за по-добро сцепление на боите и други ефектни материали. Обикновено е достатъчен един слой. Ако искате по-гладка повърхност, шлайфайте я, след като всеки слой е напълно сух. На много лъскави повърхности се препоръчва шлайфане преди нанасяне на грунда.

Характеристики:
- Опаковка: 200 мл
- Разход: 2 кв.м/опак.
- Цвят: бял

5.60 лв.
цена без ДДС: 4.67 лв.
Преглеждания: 755
Промо пакет - Тебеширена боя 2

Пакетна цена: 26.93 лв. 28.35 лв.

Спестявате: 1.42 лв.

Опции

Кръгла четка за тебеширена боя - MOTIVE

Кръгла четка за тебеширена боя - MOTIVE

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.