МЕНЮ
Вашата количка

Лак за тебеширена боя - Chromodomi

Лак за тебеширена боя - Chromodomi

Лак на водна основа, подходящ за запечатване и защита на боядисани с тебеширена боя повърхности. Предпазва от влага, ежедневна употреба и може да се измива със сапун и вода. Притежава отлично изравняване и висока устойчивост.

Ако повърхността е изсъхнала след нанасяне на тебеширената боя, разклатете добре кутията с лак и я нанесете. Не е необходимо  разреждане. Лакът изсъхва за 1-2 часа, в зависимост от условията на приложение.Можете да нанесете втора ръка след 6 часа. Лакът е в матов звършек.

Характеристики:
- Опаковка: 375 мл
- Разходна норма: 8-12 кв.м /л за слой
- Цвят: прозрачен с матов завършек 

14.21 лв.
цена без ДДС: 11.84 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Chromodomi
  • Код: 059299
Преглеждания: 137

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.