МЕНЮ
Вашата количка

Лепило за декупаж - EL GRECO

Лепило за декупаж - EL GRECO

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Лепило-лак на водна основа за разнообразна употреба. Леплото е с отлична адхезия и е подходящо за декупаж (залепване на салфетка или оризова хартия). Може да се изпозва върху плат, пластмаса, естествена или изкуствена кожа и др. Нанесето върху плат издържа до 30°C.


Характеристики:
- Разфасовка: 200 мл
- Приложение: декупаж

11.20 лв.
цена без ДДС: 9.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • EL GRECO
  • Код: 067427
Преглеждания: 1039

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.