МЕНЮ
Вашата количка

Магнитна Боя - Berling

Магнитна Боя - Berling

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Боя на водна основа със специална композиция, подходяща за създаване на повърхности, върху които магнитите могат да се залепят. Нанася се върху вътрешни повърхности, върху нови или вече боядисани повърхности като стени, MDF, шперплат, цимент, бетон, гипсокартон, след подходяща подготовка.

Характеристики:
- Разходна норма: 8 - 11 кв.м/л
- Опаковка: 750 мл
- Сухо на допир от 1 до 2 часа в зависимост от метеорологичните условия. Пълно изсъхване поне след 24 часа.


Haнacянe: Продуктът се нанася с валяк или четка. Разбъркайте съдържанието на съда преди и след разреждане, както и по време на нанасянето на редовни интервали. Не използвайте повече вода от препоръчаното за разреждането й количество, тъй като магнитният ефект ще е намален. Опитайте се да нанесете възможно най-равномерно, за да има по-добро сцепление с магнитите.

51.67 лв.
цена без ДДС: 43.06 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Berling
  • Код: 023106
Преглеждания: 7224

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.