МЕНЮ
Вашата количка

Напукващ гел кракле - EL GRECO

Напукващ гел кракле - EL GRECO

Напукващ гел кракле за постигане на античен, напукан вид. Гелът е на водна основа, без никаква миризма, подходящ за реставрация и декорация. Повърхностите се превръщат във винтидж шедьовър.


Характеристики:
- Разфасовка: 200 мл
- Цвят: прозрачен

Начин на употреба:

Основата трябва  да е неабсорбираща, почистена и обезпрашена, ако е необходимо се грундира. От гела се нанасят един или два слоя, в зависимост от размера на пукнатините, които искаме да постигнем. Може да се ускори процесът на съхнене, като се използва сешоар. След това може да се боадисва с тебеширена боя или други видове бои на водна основа. 


15.55 лв.
цена без ДДС: 12.96 лв.
  • Наличност: В наличност
  • EL GRECO
  • Код: 065223
Преглеждания: 182
Промо пакет - Перлен акрил и гел Кракле

Пакетна цена: 20.42 лв. 21.49 лв.

Спестявате: 1.07 лв.

Опции

Перлен акрил

Перлен акрил

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.