МЕНЮ
Вашата количка

Паста за шаблон - Декоратин

Паста за шаблон - Декоратин

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Специализиран еластичен продукт за отливане на различни по размер форми. Могат да се използват разнообразни калъпи от различни материали. От силиконови калъпи отделянето става лесно и без отделител, всички останали калъпи трябва да бъдат намазани с отделител (масло, олио).

Готовата смес се налива в калъпа и се изравнява. изсъхването става от 12-24 часа в зависимост от околната температура. Получената отливка е изключително прецизна и еластична. Може да се залепва върху всякакви предмети. Не съдържа силикон и може да се обработва с всички продукти на декупажа. Продукта е на водна основа и преди да е изсъхнал може да се почиства с вода.

Характеристики:
- Опаковка: 100 гр/300 гр
- Цвят: бял

3.43 лв.
цена без ДДС: 2.86 лв.
Преглеждания: 9554

Опции

Промо пакет - Паста за шаблони и шпатули

Пакетна цена: 30.59 лв. 32.20 лв.

Спестявате: 1.61 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.