МЕНЮ
Вашата количка

Паста за шаблони

Паста за шаблони

Паста за шаблони която позволява нанасяне и изтегляне с всякакъв шаблон, във всички посоки без да завлачва. Оставя гладък и точен релеф, който остава обемен след изсъхване. След пълно изсъхване може да се шкури.


Начин на приложение: С шаблони и всички инструменти на декупажа.


Оцветяване: Основен цвят - бял.
Може да бъде оцветяван по каталог или по мостра. Може да се оцветява и с други оцветители на водна основа или с цветен акрил.


Съхранение: В добре затворени опаковки над 0°С. Да се пази от замръзване.


Безопасност: Продукта е на водна основа и е екологично чист. По време на работа и експлоатация не отделя никакви вредни вещества. Почистването на инструментите става с вода.

2.62 лв.
цена без ДДС: 2.18 лв.
Преглеждания: 5882

Опции

Промо пакет - Шаблон и паста

Пакетна цена: 4.10 лв. 4.32 лв.

Спестявате: 0.22 лв.

Опции

Паста за шаблони

Паста за шаблони

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.