МЕНЮ
Вашата количка

Перлен акрил

Перлен акрил

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Специфичен акрил с перлени пигменти, които отразяват светлината с много по-голяма ефективност от металическите бои. Създава здрав, цветен филм в зависимост от цвета на перлите с перфектен гланц. Наситеност на цвета - 100%, ефектно отражение на падналата светлина, не е необходим лак върху него. Много висока степен на износоустойчивост, може да се мие многократно без ограничение. Всички цветове могат да се смесват произволно за получаване на различни нюанси. Може да се разрежда с вода за получаване на по-прозрачно покритие. Нанася се с четка, валяк, тампон и др. Съхранение над 5°С.  Опаковка: 75 мл.

5.94 лв.
цена без ДДС: 4.95 лв.
Преглеждания: 4882

Опции

Промо пакет - Перлен акрил и гел Кракле

Пакетна цена: 14.02 лв. 14.76 лв.

Спестявате: 0.74 лв.

Опции

Перлен акрил

Перлен акрил

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.