МЕНЮ
Вашата количка

Светеща боя - Taika Glow

Светеща боя - Taika Glow

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Фосфоресцентна светеща боя - Taika Glow, представлява боя, която свети в тъмното. Зарежда се от естествена и изкуствена светлина и свети при пълен мрак в продължителност на 6 часа. Ефектът се проявява най-добре върху бяла / светла повърхност. Светещата боя е подходяща както за детски стаи, така и за маркиривка в обществени места, обекти, коридори. Может да се нанася върху стени и подове, при нанасяне на светещата боя на под, препоръчваме да бъде запечатана със защитен лак за по-дълготраен ефект.

Можете да нарисувате звездно небе със светещата боя в детската стая, да обозначите мястото на ключът за лампата, да посочите със стрелки посока в коридор, да маркирате ръба на стълбите и много други. Боята намира както декоративно, така и полезно приложение на добра цена.

Характеристики:
- Без мирис
- Мат в тъмното свети зеленикаво
- Използва се върху боядисана повърхност
- Създава полупрозрачен, леко жълтеникав слой
- Покривност между 8-12 кв.м/л зависи от метода на нанасяне
- Препоръчване да се нанесат 2-3 слоя
- За под или мебели препоръчваме да се нанесе запечатващ лак
- Опаковка: 330 мл

61.42 лв.
цена без ДДС: 51.18 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Tikkurila
  • Код: 052515
Преглеждания: 1160
Промо пакет - Светеща боя

Пакетна цена: 66.80 лв. 70.32 лв.

Спестявате: 3.52 лв.

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.