МЕНЮ
Вашата количка

Тебеширена боя 7034

Тебеширена боя 7034

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Боя на водна основа с много висока покривност, за лесно усъвършенстване и постигане на ретро Шаби шик ефект при декупаж и реставрация на мебели. След изсъхването придава меко кадифено усещане на декорираните с нея повърхности. Благодарение на специализираните съставки с тебеширената боя лесно се постига състарен вид на всяка мебел или предмет. Преди нанасянето на боята не е необходимо полагането на грунд, повърхността трябва да бъде суха и без мазни участъци. При необходимост може да се разрежда с до 10% вода. За допълнителните ефекти върху боята може да се нанася вакса или лак. Преди употреба задължително да се разбърка. Инструментите се почистват лесно с вода. Съхранявай при температура над 5 градуса. Опаковка: 200 мл. Разход: 100 мл/кв.м

Характеристики:
- Опаковка: 200 мл
- Разходна норма: 2 кв.м/опак.
- Цвят: светло каки
6.60 лв.
цена без ДДС: 5.50 лв.
Преглеждания: 5295
Промо пакет - Тебеширена боя 2

Пакетна цена: 23.69 лв. 24.94 лв.

Спестявате: 1.25 лв.

Опции

Четка кръгла за тебеширена боя

Четка кръгла за тебеширена боя

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.