МЕНЮ
Вашата количка

Тебеширена боя - EL GRECO

Тебеширена боя - EL GRECO

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА


Тебеширена боя с матов, велурен завършек. Подходяща за вътрешна и външна употреба върху дърво, тухла, стъкло, стени и др. Тебеширена боя на водна основа с много висока покривност, за лесно усъвършенстване и постигане на ретро ефект при декупаж и реставрация на мебели. След изсъхването придава меко кадифено усещане на декорираните с нея повърхности. Благодарение на специализираните съставки с тебеширената боя лесно се постига състарен вид на всяка мебел или предмет.


Преди нанасянето на боята, повърхността трябва да бъде суха и без мазни участъци. При необходимост може да се разрежда с вода. Преди употреба задължително да се разбърка. Инструментите се почистват лесно с вода. 


Начин на употреба: 
- Нанася се върху здрави и чисти повърхности с помощта на четка, валяк или пистолет
- Повърхността трябва да е добре почистена от прах, мазнини и др.
- Ако върху повърхността има лак, трябва да се зашкури
- Нанесете първи слой, изсъхва след 1 час
- Нанасяне на втори слой след 3 часа

- Зашкурете повърхността на места, за да получите състарен ефект

След като изсъхнете нанесете Chalky Paint лак или друг лак на водна основа 
- Да не се полага при температура под 5 ° С и над 35 ° С

Характеристики:

- Опаковка: 750 мл
- Разход: 100 мл/кв.м
- Цвят: Бял 


Ако желаете да я оцветим, разгледайте нашия каталог. След като изберете цвят, напишете номера му в коментара към поръчката. Оцветяването се заплаща! Бихме искали да ви информираме че е възмоно лека разлика в нюансите на цветовете в зависимост от монитора.


Начин на употреба: Нанася се върху здрави и чисти повърхности с помощта на четка. След работа инструментите се измиват с вода.


Важно! При поръчка на тонирана боя, съгласно чл. 57, т. 3 от ЗЗП, Потребителят не може да упражни право на отказ (връщане в 14-дневен срок), защото продукта е оцветен съобразно индивидуално изискване на клиента.

26.99 лв.
цена без ДДС: 22.49 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • EL GRECO
  • Код: 68887
Преглеждания: 596

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.