МЕНЮ
Вашата количка

Тебеширена боя Металик - EL GRECO

Тебеширена боя Металик - EL GRECO

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Тебеширените бои с металиков цвят притежават отлична адхезия и устойчивост. Те са с много висока покривност и съдържат UV-защитни филтри. Подходящи са за нанасяне на всякакви повърхности, както и за външна употреба. Не е необходима предварителна потготовка на повърхността. Металиковите тебеширени бои притежават превъзходен финишен емайл и здравина, не се нуждаят от лак или друго завършващо покритие. 


Характеристики:
- Разфасовка: 110 мл
- Различни цветове
- Разход: около 1кв.м за брой
- Нанася се върху здрави и чисти повърхности с помощта на четка.


*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.

12.20 лв.
цена без ДДС: 10.17 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • EL GRECO
  • Код: 68498
Преглеждания: 2377

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.