МЕНЮ
Вашата количка

Течно стъкло - EL GRECO

Течно стъкло - EL GRECO

Еднокомпонентно течно стъкло за дебелослойно и тънкослойно хидрофобно покритие. Предназначен за използване като прозрачно крайно декоративно покритие върху различни видове основи, като дърво, метал, камък или пластмаса. Може да се използва и за вграждане на различни предмети, като се получава здрава крайна повърхност, подобна на стъкло. Показва висока механична и химическа устойчивост, отлична адхезия към различни основи и отлична обработваемост. 


Характеристики:
- Цвят: безцветен
- Разфасовка: 250 мл
- Време на съхнене: от 12 до 24 часа (в зависимост от температурата, влажността и дебелината на слоя)
- Нанася се на чиста и обезмаслена повърхност

22.68 лв.
цена без ДДС: 18.90 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • EL GRECO
  • Код: 065267
Преглеждания: 452

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.