МЕНЮ
Вашата количка

Вакса с пчелен восък - EL GRECO

Вакса с пчелен восък - EL GRECO

Ваксата с пчелен восък за състаряване и запечатване. Използва се върху вече готова,боядисана повърхност, за да придаде матов кадифен завършек. Прави цветовете по-наситени, защитава повърхностите от проникване на вода и замърсявания. Използва се за допълнителна защита и ефект върху Тебеширени и Акрилни бои. Нанася се с четка и се забърсва с мек плат за по равномерно разнасяне.


Характеристики:
- Разфасовка: 110 мл
- Цветове: Безцветна, черна, червена, тъмнозелена и кафява
- Пиятен аромат

12.40 лв.
цена без ДДС: 10.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • EL GRECO
  • Код: 56435415
Преглеждания: 189

Опции

Промо пакет - Грунд за ПДЧ и Вакса

Пакетна цена: 20.38 лв. 21.45 лв.

Спестявате: 1.07 лв.

Опции

Вакса с пчелен восък - EL GRECO

Вакса с пчелен восък - EL GRECO

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.