МЕНЮ
Вашата количка

Акрилен грунд плочка върху плочка VLX 186 - Thrakon

Акрилен грунд плочка върху плочка VLX 186 - Thrakon

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Eднокомпонентна акрилен грунд-подобрител. Използва се като добавка за сухи циментови смеси (варо-циментови мазилки, зидарски разтвори, лепила за плочки, циментови замазки и др). Не съдържа органични разтворители. VLX 186 e подходящ и за употреба като преходен грунд върху неабсорбиращи повърхности преди преди полагане на последващи декоративни покрития (бои, мазилки) или залепване на керамични плочки върху стари плочки, мрамор, мозайка.

Характеристики:
- Опаковка - 1 кг
- Разход като грунд: 60 - 80 г/м²
- Разход като добавка: 1 кг на 25 кг суха смес

*Техническа карта (виж тук)

18.00 лв.
цена без ДДС: 15.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 044241
Преглеждания: 1999

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.