МЕНЮ
Вашата количка

Акрилен грунд за боя и гипсокартон GYPSUM BOARD - Thrakon

Акрилен грунд за боя и гипсокартон GYPSUM BOARD - Thrakon

Gypsum Board е акрилен грунд за вътрешна употреба върху  всички обичайни минерални основи (гипсокартон, вароциментови и гипсови мазилки, бетон, зидарии и др.).

Грундът заздравява, обезпрашава и осигурява равномерна попиваемост на основата преди полагане на декоративни покрития като бои или мазилки за вътрешна декорация на интериора. Gypsum Board осигурява отлична адхезия към основата на декоративни емулсионни и дисперсни бои.

Характеристики:
- Опаковка: 3 л
- Разреждане: 5-10 % с чиста вода
- Разходна норма: 0,100 – 0,150 л/кв.м (в зависимост от основата и начинът на полагане на продукта)
- Цвят: бял

Полагане: 
Разбъркайте добре грунда преди употреба.Основата трябва да бъде чиста, суха и здрава.Прясно нанесени мазилки трябва да изсъхнат напълно преди да се нанасят декоративни бои. Ако е необходимо, втори слой грунд може да се нанесе 3-4 часа след полагане на първия.

*Техническа карта (виж тук)

27.50 лв.
цена без ДДС: 22.92 лв.
  • Наличност: В наличност
  • THRAKON
  • Код: 044244
Преглеждания: 1289

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.