МЕНЮ
Вашата количка

Алкиден грунд Практика - Мегахим

Алкиден грунд Практика - Мегахим

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Алкиден грунд за черни метали Практика на марката Мегахим. Предназначен за грундиране на обезмаслени и добре почистени повърхности от черни метали преди нанасяне на крайно покритие от емайллакове или бои. Особено подходящ за грундиране на черни метални повърхности, детайли, машини, огради, метални декоративни елементи и др.

Характеристики:
- Средна разходна норма: 100-120 мл/кв.м за слой
- Време за пълно съхнене: до 24 часа при 23°С и 60 % влажност на въздуха
- Цвят и ефект: сив, оксидно червен
- Инструменти за нанасяне: четка, валяк, бояджийски пистолет
- Готов за употреба
- Опаковка: 850 гр.

Начин на употреба:
Преди нанасяне грундът се разбърква добре. Повърхностите се почистват от масла, прах и други замърсявания. В зависимост от предварителната подготовка на повърхността се нанасят един или два слоя. Използват се валяк, четка и/или бояджийски пистолет за нанасяне на грунда. Интервалът между първия и втория слой е около 12 часа след пълното изсъхване на първия слой. Продуктът е готов за употреба. След като грундът изсъхне, се препоръчва шлайфане с шкурка и обезпрашаване. Следва нанасяне на крайното покритие от емайллак или боя.

* Техническа карта: (виж тук)
* Декларация за експлоатационни показатели: (виж тук)
* Информационен лист за безопасност: (виж тук)

6.48 лв.
цена без ДДС: 5.40 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Megahim
  • Код: 0202033
Преглеждания: 451

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.