МЕНЮ
Вашата количка

Бързосъхнещ грунд за порести и непорести основи - Weber 804

Бързосъхнещ грунд за порести и непорести основи - Weber 804

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бързосъхнещ, еднокомпонентен, многофункционален грунд, подобряващ адхезията на порести и непорести повърхности на стени и подове за вътрешна и външна употреба. Поради високата си устойчивост на влага, weberprim 804 е особено подходящ за последващо полагане на широкоформатни плочки върху чувствителни на влага основи, напр. калциево-сулфатни замазки и други основи, съдържащи гипс.


Подходящ е и за предварителна обработка на почти всички основи: стари плочки, бетон, лек бетон, циментови и калциево-сулфатни замазки, циментови и вароциментови мазилки, гипсова мазилка, гипскартон, гипсфазерни плоскости, газобетон, върху гладки, лошо шлифован сплит-мастик-асфалт (СМА), дървени подови дъски, OSB или ПДЧ. 


Характеристики:
- Разходна норма: 0.15 - 0.20 кг/кв.м
- Време за съхнене около: 0.5 – 2 часа
- Полагане на следващи покрития – най-малко след 1-2 часа
- Грунда не се разрежда с вода при употреба върху непорести основи
- При порести повърхности разредете чрез добавяне на вода (1 грунд : 3 вода)
- Полагане при температура между +5° С и +30° С
- Опаковка: 5кг
- Алкалоустойчив  
- За стени, подове и тавани


* Техническа карта (виж тук)

56.66 лв.
цена без ДДС: 47.22 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • WEBER
  • Код: 069015
Преглеждания: 918

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.