МЕНЮ
Вашата количка

Грунд - БороКонтакт

Грунд - БороКонтакт

Грунд Бороконтакт повишава здравината на слепване между стария и новия слой. Употребява се като свързващ слой между стара и нова мазилка (гипсови, варо-циментови и др.), стар и нов бетон, панели, обикновени и саморазливащи се замазки, лепене на нов фаянс и теракота върху стари, както и на теракота и мрамор върху мозайка. Готов за употреба, лесен за нанасяне.


Свойства:
- Екологично чист продукт
- Водоустойчив
- Отлична адхезия към минерални основи
- Особено ефективен при плътни, слабо или неабсорбиращи повърхности
- Лесно нанасяне с ниски загуби при нанасянето


Характеристики:
- Нанасяне: четка, валяк
- Съхнене при 20 °С и 65% H.R: 6 часа
- Разреждане: не се разрежда (готов за употреба)
- Цвят: розов
- Условия за нанасяне: от 5 °С до 35 °С. Не се допуска смесване с други аналогични продукти
- Разходна норма: на стара теракота 100 гр./кв.м, за бетон 150-200 гр./кв.м, за силно абсорбиращи повърхности 200-250 гр./кв,м
- Съхранение: от 5 °С до 40 °С.


Информационен лист за безопасност: виж тук
Техническа карта: виж тук

8.39 лв.
цена без ДДС: 6.99 лв.
  • Наличност: В наличност
  • BORO
  • Код: 000634
Преглеждания: 4136

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.