МЕНЮ
Вашата количка

Боя за дрехи и текстил - SImplicol

Боя за дрехи и текстил - SImplicol

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Течна текстилна боя за употреба в перална машина All in 1 e предназначена за боядисване в нов цвят, за пребоядисване и за освежане на цвета на текстили. Подходяща за всички видове текстили от памук, лен, вискоза и смесени тъкани. Боята се предлага в следните цветове: черно, червено, тюркоаз, розово, оранжево, лилаво, зелено и жълто.
Начин на употреба:
Една опаковка боя за тъкани боядисва с дълготраен наситен цвят около 600 г текстил. Това съответства напр. на 1 чифт дънки, 3 хавлиени кърпи за ръце, 4 тениски или 1 хавлиена кърпа за тяло. Можете да оцветявате до 1200 г пране едновременно. Моля, използвайте максимум две опаковки текстилна боя. При боядисване, текстилният цвят се съчетава трайно с текстила. След това боядисаните дрехи могат да се перат както обикновено (до 95 ° C).

Стъпки за боядисване:
1. Поставете сухите чисти дрехи в барабана на пералната машина. Развийте капачката на бутилката.
2. Отрежете опаковката по маркираната линия. Поставете бутиката и опаковката върху текстилите в барабана.
3. Изберете програма за пране при 40° С без предпране.
4. След боядисване остранете бутилката и опаковката. Изперете боядисаните тъкани с прах за пране съгласно указанията на етикета на дрехата.

*Възможни са разлики между показаните и реалните цветове на боите, ако мониторът Ви не е калибриран правилно.

16.70 лв.
цена без ДДС: 13.92 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Други
  • Код: 050279
Преглеждания: 7971

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.