МЕНЮ
Вашата кошница

Боя за вани и мивки - EPOMID

Боя за вани и мивки - EPOMID

Епоксидна система за възстановяване на керамичните вани, мивки, тоалетни чинии и др. Комплектът създава трайно твърд и гланцов филм върху керамичните повърхности. EPOMID системата може да бъде приложена също така към метал, бетон, полиестер и други подобни материали. Комплектът включва: емайллак, втвърдител и разредител.

Характеристики:
- Емайллакът се разлива изключително добре като не оставя следи от четки
- Изключително устойчив на миене и почистващи препарати
- Отлична покривност
- Добра твърдост и устойчивост във времето на крайното покритие
- Цвят: бял
- Блясък: гланц
- Разход: 12 кв.м / л / слой
- Време на съхнене: 12 часа ( 23 °C)
- Приложение: четка, валяк
- Време за предварителна реакция на сместа: 1 час
- Отворено време за работа: 8 часа
- Опаковка епоксиден емайл - 375 мл
- Опаковка разредител - 250 мл
- Опаковка втвърдител - 250 мл
- Съотношение на смесване - 2:1

Употреба:
- Повърхностите не трябва да имат дефекти (пукнатини, пръски от заваряване и др.). Премахнете всички следи от мръсотия, прах и други примеси. Покрийте смесителната батерия и ръбовете на ваната с хартиено тиксо. Комплектът е достатъчен за 5 – 6 кв.м. В случай, че ще използвате цялото количество на един път, смесете емайла и втвърдителя в оригиналната опаковка. Ако е необходимо разредете сместа с разредителя приблизително 5 %. Разбъркайте добре и оставете сместа за 1 час /време за предварителна реакция на сместта/. Полученият разтвор може да се използва до 8 часа.
- Когато е необходимо нанасяне върху по – малка повърхност, нужното количество от компонентите се смесва в отделен съд /различен от оригиналната опаковка/. Останалата част от емайллака, втвърдителя и разредителя се запазват в оригиналните им опаковки без да се смесват, като могат да бъдат използвани до година и половина след това.
- ВНИМАНИЕ: Не разреждайте направената смес емайл - втвърдител след приключване на времето за предварителна реакция!
- Може да се прилага от 1 до 2 слоя. Вторият слой се нанася след 12 часа от първия слой.
- Боядисаната повърхност може да бъде пусната в експлоатация след 5 дни от полагането на емайла.


31.60 лв.
цена без ДДС: 26.33 лв.
  • Наличност: В наличност
  • ®Kober
  • Код: 037707
Преглеждания: 10659

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ДОСТАВКА

Доставка с куриер. Доставката на поръчките се осъществява в рамките на 1 до 2 работни дни, но не повече от 10 работни дни, в зависимост от това кога е пусната заявката. Продуктите, които са упоменати че са "по заявка" се доставят при допълнително договаряне на срока за доставка, като наш колега, ще се свърже с вас след пускането на заявката. Освен това, срока на доставка може да бъден уточнен в описанието на продуктите, в тези случаи именно той трябва да се вземе в предвид. Фирма "СУХСТРОЙ" ЕООД има договорени отношения с куриерска фирма Еконт и предоставя възможност за доставка до офис на Еконт или до адрес на получателя, предварително зададен от клиента на www.suhstroi.com

С услугата "ПРЕГЛЕД" може да отворите и прегледате съдържанието на пратката, преди да я заплатите, за да се уверите в нейната цялост, както и дали отговаря на предоставеното описание.

СУХСТРОЙ ЕООД носи материална отговорност в случаите на повреда, загуба или кражба на пратката. Отговорността зависи от това дали сте прегледали съдържанието на пратката, преди да я заплатите. Ако не сте се възползвали от опцията "ПРЕГЛЕД" в офис на ЕКОНТ, СУХСТРОЙ ЕООД не носи материална отговорност в изброените по-горе случаи.

Фирмен превоз СУХСТРОЙ. Предлагаме фирмен превоз, чиито цена и срок на доставка се уточнява допълнително, след контакт с нас. Специално за клиенти от гр. Пазарджик - предлагаме безплатна доставка с фирмен превоз на стока в рамките на гр. Пазарджик за покупки над 240 лв., а за покупка на стойност под 240 лв. - цената за доставка е 12 лв.

Получаване от склада. Може да получите поръчката си в склада ни в гр. Пазарджик, 4400 бул. Александър Стамболийски 190. Необходимо е да имате направена поръчка и наш служител да се е свързал с Вас, за да  потвърди кога може да получите стоката.

Запазваме правото си да променим срока за доставка, при възникване на непреодолими обстоятелства, като в този случай ще се свържем с Вас, за да ви уведомим за забавянето и да уточним новия срок на доставка.

Начини за плащане:
- Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
- Банкова сметка
- PayPal


Очаквайте скоро:
- Банкова карта (VISA, MasterCard)
- ePay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.