МЕНЮ
Вашата количка

Бронз Златен за печки - Селт

Бронз Златен за печки - Селт

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бронзът се използва за декоративно оформяне и защита на метални изделия (печки, кюнци, камини, ауспуси на автомобили), подлежащи на нагряване до 180°С. Може да се използва и за декорации върху метал. Силиконовия бронз е устойчив на високи температури до 360°С.

Характеристика:
- Опаковка: 100 мл
- Състав: висококачествена алкидна смола, разтворител, пигменти, добавки и други
- Начин на употреба: преди употреба продукта се разбърква добре. Нанася се на предварително почистена от мазнини, прах, ръжда и др. повърхност. Нанася се с четка или тампон
- Разреждане: доставя се готова за употреба
- Разход: разходната норма е различна, в зависимост от основата

3.39 лв.
цена без ДДС: 2.83 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Selt
  • Код: 000688
Преглеждания: 6380

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.