МЕНЮ
Вашата количка

Грунд Акрилен - VITEX

Грунд Акрилен - VITEX

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Полупрозрачен водоразтворим грунд, произведен на базата на 100% акрилни смоли. Използва се като основа за водоразтворимите бои на VITEX (латексни, акрилни, циментови, relief, и др.). Нанася се изключително лесно и има нисък разход.
Подобрява външния вид, повишава покриваемостта, адхезията и устойчивостта на финишната боя. Подходящ като основа за алкални повърхности, тъй като ги импрегнира и стабилизира. Практически без мирис по време на полагането , тъй като не съдържа амоняк. Не съдържа алкилфенолетоксилати (APEO free).

 

Техническа карта (натисни тук)
Лист с инструкции за безопасност (виж тук)

11.00 лв.
цена без ДДС: 9.17 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Vitex
  • Код: 007486
Преглеждания: 9530

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.