МЕНЮ
Вашата количка

Грунд Алкиден - FARB

Грунд Алкиден - FARB

Грунд Алкиден - ФАРБ. Грунд на алкидна основа - суспензия от фино дисперсни пълнители, пигменти в алкиден лак с добавка на сикативи. Употребява се за защита и възстановяване на стари повърхности от черни метали - строителни конструкции, елементи, парапети, огради и други. Боядисаните повърхности предварително се почистват от прах и ръжда и се грундират - металните повърхности с алкиден грунд, а дървените с безир. Преди употреба да се разбърка добре. При необходимост се разрежда с разредител АМВ, МРТ.

Характеристики:
- Време за повърхностно изсъхване: 24 часа
- Разход: от 120 до 150 г/м2.
- Нанасяне с четка
- Нанасяне с валяк
- Нанасяне с шприцоване
- Нанасяне с потапяне
- Изключително нисък разход
- Отлична устойчивост на неблагоприятни атмосферни условия
- Високо качество
- Да се употребява при температура 15°С – 20°С.

Да се съхранява в сухи, пожарообезопасени, закрити и проветриви помещения без пряка слънчева светлина при температура до 30°С.

Повече информация (виж тук)

4.28 лв.
цена без ДДС: 3.57 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Kupro
  • Код: 001160
Преглеждания: 1550

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.