МЕНЮ
Вашата количка

Грунд - Бетонконтакт - Weber

Грунд - Бетонконтакт - Weber

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Готов за полагане грунд преди нанасяне на вароциментови и гипсови мазилки и шпакловки върху бетон. Бетон Контакт е грунд на база дисперсия с добавени полимерии пълнители. Използва се за грундиране преди полагане на гипсови, вароциментови мазилки и шпакловки, полимерни покрития и др. върху гладки бетонови и циментови повърхности. Прониква в основата, като я заздравява и осигурява висока и трайна адхезия и по-добро сцепление. За вътрешна и външна употреба.


Характеристики:
- Разходна норма: около 0.15 - 0.35 кг/кв.м
- Време за съхнене: 1-3 часа
- Да се предпазва от силно слънце и замръзване
- За основа на шпакловката са подходящи всякакви равни и добре попиващи влагата основи с приключили процеси на слягане
- Да се полага при температури между +5° С и +25° С
- Цвят: бледо розов
- Опаковка: 25 кг


 * Техническа карта (виж тук)


95.40 лв.
цена без ДДС: 79.50 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • WEBER
  • Код: 069014
Преглеждания: 472

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.