МЕНЮ
Вашата количка

Грунд SOUDAPRIM DP - SOUDAL

Грунд SOUDAPRIM DP - SOUDAL

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бързосъхнещ грунд за течната хидроизолираща мембрана. За порьозни или гипсови повърхности.

Характеристики:
- Готов за употреба грунд
- Голямо покритие
- Дълбоко проникване на нано-частиците
- Подсилва повърхността
- Ограничава абсорбцията на повърхността
- Без разтворители
- Лесен за нанасяне
- Съхнене: след 1 час
- Опаковка: 1л / 5 л


Приложение:
Като грунд преди полагането на хидризолираща мембрана на вътрешните подове или стенни повърхности, които са порьозни или върху абсорбираи минерални повърхности като бетон, цимент, анхидрит, гипсови плоскости и др. Може да се ползва като предварителна обработка на песъчливи или прахообразни повърхности. Възможните приложения са в бани, душ - кабини, кухни, перални помещения и др. Винаги трябва да бъде нанасяна преди поставянето на керамичните плочки.

Техническа карта

 

4.72 лв.
цена без ДДС: 3.93 лв.
  • Наличност: В наличност
  • SOUDAL
  • Код: 004013
Преглеждания: 4678

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.