МЕНЮ
Вашата количка

Грунд - СуперПраймер

Грунд - СуперПраймер

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Бързосъхнещ грунд за вътрешно и външно приложение. Подходящ при полагане на плочка върху плочка, преди полагане на плочки и на подравнителни разтвори. Използва се за непопиващи основи, за постигане на повърхност с много добро сцепление след изсъхването му. Грундът съдържа кварцов пясък и е готов за полагане.  


Полагане:
Нанася се равномерно върху почистената основа. Да се избягва образуването на мехурчета. При силно попиващи, циментови основи Баумит СуперГрунд може да се разрежда до 1:1 с вода. След употреба инструментите да се почистят с вода. Зацапвания от грундирането да се отстранят бързо, още в прясно състояние. При замазки, съдържащи калциев сулфат, да се подсигури време на свързване 12 часа. При обичайните основи последващата обработка е възможна, след като нанесеният филм е достатъчно изсъхнал - без да лепне. Време на свързване в зависимост от климатичните условия на околното пространство: около 1–2 часа.


Спецификация:
- Опаковка: 5 кг
- Съхранение: 12 месеца
- Покриваемоест: около 33 кв.м. с една кофа
- Вид опаковка: пластмасова кофа
- Разход: ок. 0,10 - 0,15 кг/м2, в зависимост от грапавината на основата.

Техническа карта (виж тук)
Лист с данни за безопасност (виж тук)

27.30 лв.
цена без ДДС: 22.75 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Baumit
  • Код: 006295
Преглеждания: 2931

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.