МЕНЮ
Вашата количка

Грунд за гипсокартон - VITEX

Грунд за гипсокартон - VITEX

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Водоразтворим акрилен грунд за вътрешна употреба, с отлична запълваща способност за повърхности от гипсокартон, хоросан, бетон, шпакловани повърхности и др. Благодарение на високата запълваща способност на продукта, се получава уеднаквяване на неговото абсорбиране от гипсокартона, фугиращия материал и другите подлежащи на боядисване повърхности . Нещо повече, грундът покрива напълно евентуални неравности по хартиената повърхност на гипсокартона. Опаковка: 3 л.

 

Финишното боядисване, с каквато и да е декоративна водоразтворима боя, на повърхности грундирани с ГРУНДА ЗА ГИПСОКАРТОН на VITEX, още при нанасяне на първия слой, довежда до получаване на безупречна и еднородна финишна повърхност. Продуктът е практически без мирис по време на полагането му и не съдържа опасни вещества, като ароматни въглеводороди или тежки метали.

 

Техническа карта (натисни тук)

30.00 лв.
цена без ДДС: 25.00 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Vitex
  • Код: 011416
Преглеждания: 8314

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.