МЕНЮ
Вашата количка

Грунд за гланцирани повърхности - VITEX

Грунд за гланцирани повърхности - VITEX

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Грундът за непопиващи основи и гланцови повърхности е специален еднокомпонентен грунд, разтварян с разтворител, без токсични съставки, с отлична адхезия към алуминиеви повърхности и галванизирани (поцинковани) ламарини, а също и към повърхности от неръждаема стомана, мед и други. Грундът е в система с боя за подови повърхности Floorguard, изключитено подходящ за нанасяне на подови плочки, гранитогрес, теракот и мозайка.

Той създава идеалната адхезия към непопиващите основи за да гарантира здраво, устойчиво във времето захващане на боята към основата. Нанася се лесно, изсъхва бързо, притежава висока еластичност и осигурява идеална повърхност за нанасяне на финишната боя.

Характеристики:
- Цвят: сив
- Опаковка: 750 мл (2,5 л с предварителна заявка)
- Разход: 50 - 100 гр./кв.м
- Съхнене: не по-малко от 16 часа


Подготовка на повърхностите:
Повърхностите трябва да се почистят добре, да бъдат сухи, без прах или мазнини, и изшкурени с подходяща шкурка (важи за прясно галванизираните ламарини).

Полагане:
Преди употреба, продуктът трябва да се разбърква добре. Нанася се на един слой с валяк, с четка или с пистолет, като може да се разреди до 3% с разредител Τ 300. Продуктът не трябва да се полага при температури по-ниски от 5°С, по-високи от 35°С и/или при относителна влажност по-висока от 80%.

Нанесеният слой е сух на допир до 45-60 минути. Следващ слой може да се нанесе след 16-18 часа. След като изсъхне напълно се шкури с подходяща шкурка, прахът се отстранява и се нанася последващ слой от водоразтворима или алкидна боя. Дадените времена варират в зависимост от атмосферните условия (относителна влажност и температура).

Инструментите се почистват веднага след употреба с разтворител за работа с пистолет Τ300.

*
Техническа карта
* Инструкции за безопасност

26.49 лв.
цена без ДДС: 22.08 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Vitex
  • Код: 024918
Преглеждания: 8482
Промо пакет - Боя за подови повърхности

Пакетна цена: 57.39 лв. 60.41 лв.

Спестявате: 3.02 лв.

Опции

Валяк велур - Vonex

Валяк велур - Vonex

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.