МЕНЮ
Вашата количка

Грунд за петна VIVEDUR BLOCK

Грунд за петна VIVEDUR BLOCK

Акрилен грунд за петна VIVEDUR BLOCK на Vivechrom е подходящ за всички вътрешни и външни зидани повърхности. Запечатва и покрива петна от дим, никотин, кафе, сок, влажност и други замърсявания. Подходящ е за всички емулсии на водна основа и акрилни бои. Има голяма покривност, високо разпръскване и силна адхезия.


Не съдържа амоняк и има слаба миризма. Запечатва петна и предотвратява тяхната поява върху крайния слой, като в същото време позволява повърхността да диша, като запазва влажността. Нанасянето е лесно и се извършва с валяк, четка или пистолет и съхне бързо.


Характеристики:
- Опаковка: 750мл / 3л / 10л
- Разходна норма: 11 кв.м. / л.
- Съхнене: суха на допир след 1-2 часа
- Нанасяне: валяк, четка, пистолет
- Тониране: готов цвят - бял
- Разреждане: 1:4 с вода

15.49 лв.
цена без ДДС: 12.91 лв.
  • Наличност: Доставка 5 раб. дни
  • Vivechrom
  • Код: 1157864
Преглеждания: 97

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.