МЕНЮ
Вашата количка

Контактен грунд Keragrip Eco - KERAKOLL

Контактен грунд Keragrip Eco - KERAKOLL

Екологичен, сертифициран контактен грунд на водна основа, подходящ за употреба върху плътни, абсорбиращи и неабсорбиращи основи, идеален за GreenBuilding. Keragrip Eco осигурява дълго време на изчакване за нанасяне на следващите слоеве, осигурявайки лесно и надеждно нанасяне на леоила или изравнителни и саморазливни замазки с повишена адхезия, също и при нанасяне "плочка върху плочка".

Характеристики:
- Опаковка: 1 л
- Цвят: Розов
- Разходна норма: 100 мл - 200 мл/кв.м
- Одобрен за използване в корабостроителната индустрия
- Повишена течливост за бързо, равномерно и надеждно нанасяне с валяк
- Подходящ за повърхности, покрити със смола

*Техническа карта: (виж тук)

43.30 лв.
цена без ДДС: 36.08 лв.
  • Наличност: В наличност
  • KERAKOLL
  • Код: 064779
Преглеждания: 111

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.