МЕНЮ
Вашата количка

Грунд Нано Дълбокопроникващ Dekorator - Мегахим

Грунд Нано Дълбокопроникващ Dekorator - Мегахим

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Дълбокопроникващ грунд с наночастици, разработен за укрепване на ронливи основи на вътрешни и външни стени и други повърхности. Прониква дълбоко, заздравява основата, намалява порьозността. Подобрява адхезията и намалява консумацията на боя при нанасяне на следващите слоеве.

Характеристики:

- Опаковка: 1 л (5 л само с предварителна заявка)
- Разреждане: При необходимост се разрежда с вода в съотношение 1:1 или 1:2
- Разход: 100-150 мл/кв.м
- Цвят: Прозрачен, след изсъхване
- Продукт на водна основа
- Свързващо вещество: водоразредима полимерна емулсия
- За екстериорна и интериорна употреба


Начин на употреба: нанася се върху порьозни или ронливи повърхности с четка, валяк или пръскане с пистолет. Работи се при температура над 5ºС. В случаите, когато не е постигнато желаното укрепване на ронливата мазилка, се препоръчва повторно грундиране след 3-4 часа. Инструментите се почистват с вода веднага след края на работата.

* Техническа карта: (виж тук)
* Декларация за експлоатационни показатели: (виж тук)
* Информационен лист за безопасност: (виж тук)

6.05 лв.
цена без ДДС: 5.04 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Megahim
  • Код: 001168
Преглеждания: 8523

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.