МЕНЮ
Вашата количка

Препарат за интензивно почистване - Finalit Nr. 1

Препарат за интензивно почистване - Finalit Nr. 1

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Препарат за интензивно почистване на чувствителни основи, гума, PVC и линолеум, подходящ за изкуствен, естествен камък, плочки и др. Отстранява мазнини, масла, кръв, замърсявания на фугите, мухъл, вино, кафе, мармалад и др. Подходящ за почистване на наранявания, които са се получили в следствие на всекидневната употреба и почистване на повърхностите.


Начин на работа:
- Дървените повърхности, които имат контакт с пода трябва да се облепят с тиксо, тъй като може да се получи повреда в следствие проникването на вода или почистващ препарат. 
- Съществуващи стари покрития, преди започване на работа по отстраняване на проблема, трябва да се отстранят напълно с Finalin Nr. 5 Препарат за отстраняване на покрития. В противен случай препарата няма да бъде ефективен! Ако с просто око не може да се прецени дали има покритие, което има хидроперлен ефект, значи повърхността е с покритие.
- Подовото отопление да се изключи.
- Разредим с вода до 1:20 (1 литър стига за 80 кв.м., в зависимост от степента на замърсяване)


Характеристика:
- Външен вид: течност, безцветна
- pH стойност: 11 - 12
- Опаковка: 1 л/ 5 л
- Съхранение: Да се пази от замръзване. Препоръчителен срок на годност, 1 год след като оригиналната опаковка бъде отворена.

88.18 лв.
цена без ДДС: 73.49 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Semmelrock
  • Код: 026259
Преглеждания: 6539

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.