МЕНЮ
Вашата количка

Разредител Кореселин Decorator - Мегахим

Разредител Кореселин Decorator - Мегахим

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Кореселинът се използва за разреждане на нитроцелулозни грундове, нитроцелулозни емайллакове, нитроцелулозни безцветни лакове и други продукти, произведени с нитроцелулоза. Използва се също и за почислване на инструментите след работа.

Характеристики:
- Опаковка: 1 л
- Цвят: прозрачен
- Обезмаслителни качества
- Отлична разреждаща и разтваряща способност

Препоръки за безопасност:

- Да се пази далеч от деца
- Да се пази от нагорещени повърхности и източници на запалване
- При контакт с очите: Внимателно изплакнете с вода в продължение на няколко минути. Ако имате контактни лещи, незабавно ги свалете. Свържете се с лекар.
- При контакт с кожата: Измийте обилно с вода.

* Техническа карта: (виж тук)
* Декларация за експлоатационни показатели: (виж тук)
* Информационен лист за безопасност: (виж тук)

9.65 лв.
цена без ДДС: 8.04 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Megahim
  • Код: 001642
Преглеждания: 6114

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.