МЕНЮ
Вашата количка

Възстановяваща боя за текстил Simplicol

Възстановяваща боя за текстил Simplicol

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Възстановяващата боя за текстил Simplicol ще възвърне обратно цвета на Вашите черни и интензивно сини дрехи. Новата текстилна боя концентрат се разтваря изключително бързо. За интензивно и равномерно боядисване дори и в модерните спестяващи вода перални машини. Боята е подходящ за текстил, изработен от памук, вискоза, бельо и смесени тъкани. Боядисващият концентрат се разтваря изключително бързо и осигурява равномерен цвят. Цвят: син.

Начин на употреба:
Една опаковка боя за тъкани боядисва с дълготраен наситен цвят около 600 г текстил. Това съответства напр. на 1 чифт дънки, 3 хавлиени кърпи за ръце, 4 тениски или 1 хавлиена кърпа за тяло. Можете да оцветявате до 1200 г пране едновременно. Моля, използвайте максимум две опаковки текстилна боя. При боядисване, текстилният цвят се съчетава трайно с текстила. След това боядисаните дрехи могат да се перат както обикновено (до 95 ° C).

Стъпки за боядисване:
1.Поставете сухата, чиста тъкан в пералната машина.
2.Отрежете опаковката в горната част и я поставете директно върху текстила в барабана.
3.Стартирайте програма на 40 ° C без предпране, ако е възможно, активирайте бутона с вода плюс.
4.След боядисване извадете празната опаковка от пералнята. Изперете боядисаните текстилни изделия в съответствие с указанията на етикета за пране с перилен препарат в пералната машина.

16.70 лв.
цена без ДДС: 13.92 лв.
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Други
  • Код: 048411
Преглеждания: 3949

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.