МЕНЮ
Вашата количка

Импрегнатор за дърво Dekorator - Мегахим

Импрегнатор за дърво Dekorator - Мегахим

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Импрегнаторът за дърво Aquis на Декоратор е дълбокопроникващ и бързосъхнещ импрегнатор. Той прониква дълбоко в дървесината и благодарение на съдържащите се в него добавки защитава дървесината от зарази, плесени и др. Използва се за импрегниране и грундиране на дървени повърхности, преди нанасяне на финишен слой боя или лак. Ограничава проникването на влага и способства за добро сцепление към следващите декоративни слоеве.

Нанася се с четка, валяк или пистолет върху добре почистени дървени повърхности. Преди нанасяне на финишното покритие (лак или боя), импрегнираните предмети се шлайфат с подходяща шкурка. При необходимост се разрежда с вода. Съхранява се в сухи и закрити складови помещения, защитени от преки слънчеви лъчи и се пази от замърсяване.

Характеристики:
- Разход: 80 - 120 мл./кв.м.
- При необходимост се разрежда с вода
- Време на съхнене: 2 - 3 часа
- Цвят: безцветен

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
9.42 лв.
8.48 лв.
цена без ДДС: 7.07 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Megahim
  • Код: 010420
Преглеждания: 376

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.