МЕНЮ
Вашата количка

Масло за дърво - Rubio Monocoat

Масло за дърво - Rubio Monocoat

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Rubio Monocoat Exterior Wood Protector е екологично средство за защита на дървесината във външни условия. Осигурява ефективна обработка както на сурова, така и на обветрена дървесина. Предпазва дървени фасади, декинг, градински мебели, беседки и др. от посивяване и обветряне. Приложимо и в закрити помещения. Сигурен резултат само с един единствен слой. Лесна поддръжка без шлайфане. Без филмообразуване, без лющене.

Характеристики:
- Опаковка: 1 л
- Разходна норма: около 30 кв.м/л.

ВНИМАНИЕ!
Напоените с натурално масло кърпи, гъби, падове и парцали могат да се самозапалят! За да избегнете риска от спонтанно възпламеняване, винаги накисвайте омаслените консумативи с вода!


233.40 лв.
цена без ДДС: 194.50 лв.
  • Наличност: По заявка
  • JAF
  • Код: 047203
Преглеждания: 5505

Опции

на 12 вноски по 22.97 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.