МЕНЮ
Вашата количка

Противопожарен импрегнант за дърво АНТИФЛАШ - Бохемит

Противопожарен импрегнант за дърво АНТИФЛАШ - Бохемит

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Висококачествен импрегнант с противопожарен ефект. Използва се за обработка на всякакви дървени конструкции в интериор с цел повишаване на тяхната пожароустойчивост и удължаване на техния живот и начални естествени физически характеристики. Забавя запалването и разгарянето на дървените конструкции, давайки време за организиране на пожарогасителни мерки. Опаковка: 5 л.


Подготовка на основата:
- Повърхностите трябва да са здрави и почистени от стари пкрития, които биха възпрепятствали проникването и свързването на препарата със структурата на дървото. Препоръчително е дървото да е шлайфано с цел да се намали разходната норма.


Начин на употреба:
- Продуктът се разрежда 1:1 с вода.
- Готовият работен разтвор се нанася с четка, пръскане или потапяне. Нанасянето се повтаря докато всичкият работен разтвор попие в изчислената за импрегниране площ. 2 кг разтвор покриват 3.3 - 4 кв.м. дървесина.
- Оставя се да изсъхне за около 24 часа в зависимост от топлината и наличието на пряка слънчева светлина.
- Не се поставя финишно покритие!

105.00 лв.
цена без ДДС: 87.50 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Bochemit
  • Код: 020946
Преглеждания: 6751
на 12 вноски по 10.34 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.