МЕНЮ
Вашата количка

Течен пчелен восък - Sokrates

Течен пчелен восък - Sokrates

Разтвор на пчелен восък в органични разтворители за вътрешна обработка на дърво. Предназначен за повърхностна обработка на необработено дърво, неароматизиран, бързосъхнещ. Създава гладка и красива повърхност, приятна на допир. Подходящ е за дървени облицовки на стени, тавани, мебели с ниско напрежение, врати и др. Предназначен е за използване върху различни видове дървесина като дъб, смърч, бук и др. Не е предназначен за подове!

Характеристики:
- Опаковка: 600 гр.
- Готов за употреба
- Разходна норма: 6-10 кв.м/кг за слой
- Цвят: Прозрачен
- Минимална температура на работа: 12 °C
- Подходящо за вътрешна употреба
- Повърхностно съхнене: 30 минути
- Следващ слой: След 16 часа
- Нанасяне: С четка

Полагане:
Нанася се върху чисти, обезпрашени и обезмаслени, повърхности. Работи се при температура на основата над 12°С. Нанасянето става посредством четка, втори слой се нанася 16 часа след първия. 

*Възможност за поръчка на опаковка 4 кг.

25.59 лв.
цена без ДДС: 21.33 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Sokrates
  • Код: 00229653
Преглеждания: 205

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.