МЕНЮ
Вашата количка

Тиково масло - BONDEX

Тиково масло - BONDEX

Тиково масло за възстановяване, освежаване и защита на мебели от дърво. Идеално за градински мебели, подходящо за употреба в интериора и екстериора. Маслото е на основа на алкидни разтворители, устойчиво на вода, спирт и почистващи препарати. Прониква дълбоко и подчертава структурата на дървесината, осигурява устойчивост на атмосферни влияния.

Разходна норма: 7-12 кв.м/л
Опаковка: 750 мл / 2,5 л
Цвят: Прозрачен

Употреба:
- Предварителна подготовка: Повърхността на мебелите трябва предварително да бъде изшлайфана. Да бъде почистена, обезпрашена и подсушена.
- Нанасяне: Нанасянето се извършва с мека кърпа или парцал. Трябва маслото да проникне добре в дървесината. Остатъците се избърсват със суха кърпа. Да не се използва при температура под 5°C или влажност над 80%. Препоръчва се повторно нанасяне веднъж годишно за постигане на най-добри резултати.
- Време на съхнене: Съхнене на допир в рамките на 6-12 часа, за последващи покрития – след 24 часа при 23°C и стандартна влажност на въздуха (60%).

17.18 лв.
цена без ДДС: 14.32 лв.
  • Наличност: В наличност
  • BONDEX
  • Код: 039705
Преглеждания: 2778

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.