МЕНЮ
Вашата количка

Тиково масло - VITEX

Тиково масло - VITEX

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Импрегниращо масло, представляващо смес от естествени, модифицирани масла, обогатено с восък. Прониква дълбоко в порите на дървото, възпрепятства проникването на вода в него и подчертава естествената красота на дървената повърхност. Освежава, консервира и защитава дървената повърхност от интензивно слънцегреене и влага.

Подготовка на повърхностите:
- Повърхностите трябва да бъдат чисти и сухи, без наличие на смоли, мазнини или останки от стари лакови покрития по тях.

Полагане:
Преди употреба, продуктът трябва да се разбърква добре. Нанася се на един слой с четка или с кърпа, без разреждане. Излишният материал се избърсва след 5 минути със суха кърпа. Втори слой се нанася ако дървото е много твърдо, или в случай че дървената повърхност е изложена на силно неблагоприятни атмосферни условия. Продуктът не трябва да се полага при температури по-ниски от 5°С, по-високи от 35°С и/или при относителна влажност по-висока от 80%.

Нанесеният слой е сух при допир до 2-3 часа. Следващ слой може да се нанесе след 2 дни. Дадените времена варират в зависимост от атмосферните условия (относителна влажност и температура). Валяци, четки и петна от материала върху подови настилки се почистват с разтворител за работа с четка Τ 300, а след това се измиват със сапун или с миещ препарат.

Техническа характеристика:
- Опаковка: 0,750 мл
- Разходна норма: 14 – 16 кв.м/л
- Цвят: безцветен

Техническа карта (натисни тук)

24.99 лв.
цена без ДДС: 20.83 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Vitex
  • Код: 058335
Преглеждания: 1547

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.