МЕНЮ
Вашата количка

Тиково масло за дърво - Sokrates

Тиково масло за дърво - Sokrates

Натурално тиково масло за обработка на дървени изделия, отлично средство за почистване и третиране на градински мебели, декинг, сайдинг, беседки, огради и други дървени изделия.
Тиковото масло съживява повърхността на дървото, премахва лекото побеляване и замърсяване, възстановява цвета и структурата на дървото и предпазва от въздействието на водата и времето.

Има приятен аромат и е лесно за употреба. Поради особено високата си проникваща способност, маслото може да проникне в околните дървени предмети, когато се използва небрежно, ако дървото наоколо не е третирано, то ще проникне до десетки сантиметри.

Характеристики:
- Опаковка: 600 гр.
- Готово за употреба
- Разходна норма: 8-10 кв.м/кг за слой
- Цвят: Естествен
- Минимална температура на работа: 10 °C
- Подходящо за външна и вътрешна употреба
- Повърхностно съхнене: 24 часа
- Следващ слой: След 24 часа
- Пълно изсъхване: 5-10 дни
- Нанасяне: С четка

Предимства:
- Съживява повърхността на дървото
- Възстановява цвета и структурата
- Силно водоотблъскващ

Полагане:
Нанася се върху чисти, обезпрашени и обезмаслени, повърхности. Работи се при температура на основата над 10°С. Нанасянето става посредством четка, втори слой се нанася 24 часа след първия. 

*Възможност за поръчка на опаковка 4 кг.

22.60 лв.
цена без ДДС: 18.83 лв.
  • Наличност: Налично онлайн
  • Sokrates
  • Код: 44998250
Преглеждания: 146

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.