МЕНЮ
Вашата количка

Универсален импрегнант за дърво ОPTIMAL FORTE APP -Бохемит

Универсален импрегнант за дърво ОPTIMAL FORTE APP -Бохемит

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Висококачествен, универсален импрегнант за дълготрайна защита на дървесина в интериор и екстериор. Използва се за обработка на всякакви дървени изделия и повърхности с цел удължаване на техния живот и първоначален вид на дърво.


Подготовка на основата:
Повърхностите трябва да са здрави и почистени от стари пкрития, които биха възпрепятствали проникването и свързването на препарата със структурата на дървото. Препоръчително е дървото да е шлайфано с цел да се намали разходната норма.


Начин на употреба:
- Готов за употреба разтвор. Нанася с четка, пръскане или потапяне в съд за 10 мин. за интериор и 15 - 20 мин. за екстериор.
- Оставя се да изсъхне около 12 часа в зависимост от температурата на околната среда и наличието на пряка слънчева светлина.
- Нанесете финишно покритие Bochemit Estetik за оптимален изглед и защита на детайла.

13.00 лв.
цена без ДДС: 10.83 лв.
  • Наличност: В наличност
  • Bochemit
  • Код: 020925
Преглеждания: 5976

Опции

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.