МЕНЮ
Вашата количка

Воден безцветен лак с UV защита – Milesi

Воден безцветен лак с UV защита – Milesi

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Воден безцветен лак с UV защита разработен за външна употреба на дървени повърхности. Нанася се поне един слой воден лак като това е задължително за детайли, които са изложени на дъжд и слънце и е препоръчително да се нанесе на останалите места, които не са чак толкова засегнати от метеорологичните условия.

Характеристики:

- Опаковка: 1л
- Разходна норма при пръскане със спрей: 175 гр. / кв.м за една ръка
- Разходна норма при работа с четка или валяк: 60 - 80 гр. / кв.м 
- Разреждане с вода до максимум 5%

Начин на употреба:
- Лака може да се нанася с четка, валяк или спрей
- Разработен е на основата на нано технология, които позволяват на дървото да диша, като контролират и регулират абсорбацията на остатъчната влажност
- Характеризират с висока покривност, тиксотропност и мекота на допир
- Температурата при използването на лака не трябва да бъде под 10 °C, като времето за изсъхване е около 8 часа в зависимост от атмосферните условия


Разходната норма зависи от вида на материала и начина на нанасяне. Описаните разходни норми са за количество продукт, който е останал върху лакираната повърхност след нанасянето на съответната ръка.

Побързайте! ⏰ Офертата изтича след:
Дни
Часа
Мин
Сек
65.94 лв.
59.35 лв.
цена без ДДС: 49.46 лв.

Спестявате: 6.59 лв. / бр.

  • Наличност: В наличност
  • MILESI
  • Код: 072424
Преглеждания: 674

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.