МЕНЮ
Вашата количка

Безцветен воден лак за паркет гланц – Milesi

Безцветен воден лак за паркет гланц – Milesi

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Интериорен безцветен воден лак за паркет с 20% гланц. Разрежда се с вода от 0 до 5%, като за постигане на по-голяма твърдост се добавят 10% втвърдител за водни лакове за паркет. С добавянето на втвърдителя живота на сместа е 90 минути.

Характеристики: 
- Опаковка: 5л
- Разходна норма: 60 - 80 гр. / кв.м
- Съхнене около 120 минути
- Лака се нанася с четка или валяк

Разходната норма зависи от вида на материала и начина на нанасяне. Описаните разходни норми са за количество продукт, който е останал върху лакираната повърхност след нанасянето на съответната ръка.

162.64 лв.
цена без ДДС: 135.53 лв.
  • Наличност: В наличност
  • MILESI
  • Код: 072427
Преглеждания: 123
на 12 вноски по 16.01 лв.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър

Всички условия и възможности за заплащане и получаване на Вашата поръчка, може да откриете в секция Доставка и плащане.

  • Наложен платеж (важи при доставка с куриер)
  • Банкова карта (VISA, MasterCard)
  • Банкова сметка
  • PayPal
  • Може да закупите стока на изплащане чрез TBI Pay

Съгласно действащото българско законодателство, потребителят има правото да уведоми търговеца в писмен вид, че се отказва от извършената покупка без да дължи неустойка и без да посочва причина, в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на продукта или в случай на представяне на услуги от сключване на договора.


Потребителят предварително писмено трябва да информира suhstroi.com чрез формата за рекламации, че се отказва от договора, като задължително посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока. Стоката трябва да бъде върната лично от потребителя или от упълномощено от него лице, което да представи нотариално заверено пълномощно.


Клиентът се задължава да върне стоката заедно с нейната гаранционна карта (в случай че има налична), в отличен търговски вид (неразличима от нова), поставена в оригиналната ѝ опаковка. В случай, че потребител се възползва от правото си и при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, suhstroi.com  се задължава да  възстанови заплатената цена по банков път (по посочената по реда даден по-горе банкова сметка) в срок от пет работни дни от връщането на стоката.